2017 – Gerillaslöjdfestivalen i Borås 3-10 sep

Snart är det dags för garnbombning igen, fast i Borås! Jag tycker att garnbombning/gerillaslöjd är spännande och denna gång tänkte jag bidra till Gerillaslöjdfestivalen som kommer att arrangeras i Borås den 3-10 september 2017. No Limit Borås, som är en av Sveriges största gatukonstfestivaler har bjudit in Gerillaslöjdfestivalen att klä in hela Parkspången-bron som är 23 meter lång.

Nedan kan du se bilder på delar av kreationen jag kommer att skicka till Borås. Min kreation består av 12 rutor i storlek 25×25 cm. Med en härlig blandning mellan återbrukade loppis-dukar, farmorsrutor som mamma har virkat och rutor från en kompis farmor (gömdes i en garderob full av virkade dukar). Där finns också blommor avklippta från gamla dukar och virkade bitar från garnbombningarna som har ägt rum i Ystad under 2016 och 2017.

Det känns jättekul att kunna bidra med kreationer som redan skapats av andra personer. Det jag har gjort är att sammanfoga bitarna och göra rutor av dem. Det är verkligen en färgsprakande bit som jag kommer att skicka iväg 🙂

Information om Gerillaslöjdfestivalen

Gerillaslöjdfestivalen har blivit inbjuden till No Limit i Borås, en av landets största gatukonstfestivaler! Här kommer vi att ta över bron Parkspången som är 23 meter lång – så vi behöver din hjälp!

Du kan virka, sticka, sy eller brodera dina rutor. Gerillaslöjdsfestivalen handlar om gemenskap och att göra tillsammans därför har vi ett gemensamt tema – Flower and Power. Låt inspirationen flöda och var med!

Bidra med rutor i följande storlekar:
25 x 25 cm
12,5 x 12,5 cm

Vi vill gärna ha ditt bidrag i förväg för att kunna börja montera ihop rutorna, så skicka en eller flera rutor till:
Maria Yvell
Skarpnäcks allé 21
128 35 Skarpnäck

Här finns en pdf med informationen – sprid den gärna!

Självklart får du vara med på plats också! No Limit äger rum i Borås den 3-10 september, i år för tredje gången. Det är en av Sveriges största gatukonstfestivaler med en rad spännande konstnärer från hela världen. Läs mer om festivalen här: nolimitboras.com eller här gerillaslojdfestivalen.se