Kakfat av loppis-tallrikar

Jag har gått på loppisar så länge jag kan minnas. Tycker att det kan vara rena skattjakten eller också rena lumphögarna. Det kan skilja sig ordentligt åt mellan olika loppisar och i förväg har man ingen aning. Det är också charmen att inte veta vad man kanske kan hitta!

Av vita och blå porslinstallrikar har jag skapat kakfat på två respektive tre våningar genom att borra i mitten av tallrikarna med ett porslinsborr. Viktigt att sätta en tejpbit över det ställe där du kommer att borra. För att förhindra att tallriken spricker (tyvärr finns det en risk att det kan hända). Själva pinnen i mitten som håller allting på plats med skruvar och brickor köpte jag i butiken Byta Yta i Ystad. Så efter att ha borrat alla tre hålen skruvade jag ihop tallrikarna med stommen, i den storleksordning jag vill ha dem. Klart och färdigt att använda eller ge bort!