Yarnbombing Day 11 juni 2016

Bli en craftivist! 

Virka och sticka med oss i Ystad på International Yarnbombing Day, lördagen den 11 juni i på Stortorget i Ystad!

Bokbussen kommer att vara på plats på Stortorget i Ystad lördagen den 11/6 mellan kl. 10.00-14.00.
Då finns det möjlighet att låna något att läsa, fixa sig ett lånekort och få boktips inför semestern. Barn är välkomna är att fläta sitt eget lördagsgodis och att prova på att fingervirka.

På plats vid bokbussen finns även bibliotekets egen pysselklubb DIY Club för att fira International Yarnbombing Day. Alla är välkomna att garnbomba med oss – det kommer att finnas massor av färgglada garner att välja på samt stickor och virknålar att låna på plats. Skapa med oss och hjälp oss att sätta färg på Stortorget med hjälp av garn!

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet och Oddpink Design.

Bjud gärna in dina vänner att garntagga!


Omnämnd i bloggen Kurbits.nu

Frida Arnqvist Engström som driver bloggen Kurbits.nu har skrivit om vårt evenemang i Ystad med Yarnbombing Day. Inlägget kan du läsa här nedan om du klickar på den lila rutan. Frida är dessutom författaren bakom boken ”Gerillaslöjd – garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen” som du kan hitta på bilden i mitten här nedan. Den har jag läst de senaste dagarna!

FB-evenemang gerillaslöjd Kurbits.nu