Ny omgång av DIY Club

Till våren och sommaren 2016 fortsätter vi med DIY Club på Ystads bibliotek. Jag tycker det är jätteroligt att biblioteket och Studiefrämjandet vill fortsätta med skapande verkstad tillsammans med mig!

DIY Club är för dig som gillar att skapa med händerna, återbruk och gemenskap. Vi träffas en torsdag i månaden på Ystads bibliotek, kl 18.00-20.00 och ingen föranmälan krävs. Ta med ett handarbete hemifrån om du vill eller kolla in om kvällens tema passar dig. Oavsett vad du väljer att skapa, så är själva poängen att samlas och skapa tillsammans.

18/2 – Sticka & virka

17/3 – Papperskonst – Biblioteket bidrar med utrensade böcker och tidningar.

21/4 – Brodera – ta med eget material att brodera på och egna broderiringar om ni har.

19/5 – Återbruk – Ta med många rena och urdiskade mjölkförpackningar, vi ska fläta med dem!

11/6 – International Yarn bombing day på Stortorget i YstadDIYclub

Garnbomba Stortorget med oss!
Lördagen den 11/6 är det Internationella Garnbombing-dagen och det firar vi med att garnbomba Stortorget i Ystad. Hjälp oss att försköna Stortorget med gerillaslöjd genom att virka, fingervirka, sticka och fläta. Ta med garn och virknål/stickor. Vi kommer att ha bokbussen med oss, låna gärna från bokbordet med nya, fina pyssel- och handarbetsböcker. Alla besökande barn får fläta sitt eget lördagsgodis.

Arrangörer
DIY Club är ett samarbete mellan Odd Pink, Ystad Bibliotek och Studiefrämjandet i Ystad.

Ystad Bibliotek – DIY Club Yarnbombing Day Studiefrämjandet Ystad